Gevulde eieren met filet americain zijn gemakkelijk te bereiden en bovendien erg lekker. Het is weer eens een andere manier van gevulde eieren maken, waarbij je een totaal andere smaak krijgt.
Voorbereidingen kunnen al gedaan worden in de ochtend, terwijl later op de dag de vulling pas aan het ei wordt toegevoegd.
Voor het maken van eieren gevuld met filet americain heb je niet veel ingrediënten nodig. Dit zorgt ervoor dat deze gevulde eieren gemakkelijk en goedkoop gemaakt kunnen worden.
Als er gasten komen wil je natuurlijk ervoor zorgen dat het eten wat je serveert altijd vers smaakt. Daarom is het belangrijk om je eten goed te bewaren zodat het nog altijd lekker smaakt.
Het beste wat u kunt doen is de vulling en de gehalveerde eieren apart van elkaar te bewaren. Dit voorkomt smaakverlies om kleurverandering.
Het enige nadeel hiervan is dat u vlak voordat de gasten komen nog snel de vulling in de eieren moet spuiten, maar dit zou een kleine klus moeten zijn.
Tot de gasten er zijn kunt u de eieren nog even koud zetten en dan kunt u er van gaan genieten!