Gevulde eieren met Filet American zijn gemakkelijk te bereiden en bovendien erg lekker. Het is weer eens een andere manier van gevulde eieren maken, waarbij je een totaal andere smaak krijgt. Voorbereidingen kunnen al gedaan worden in de ochtend, terwijl later op de dag de vulling pas aan het ei wordt toegevoegd. Voor het maken van eieren gevuld met Filet American heb je niet veel ingrediënten nodig. Dit zorgt ervoor dat deze gevulde eieren gemakkelijk en goedkoop gemaakt kunnen worden.
Voordat de eieren gevuld kunnen worden met een lekkere vulling moeten de eieren gekookt worden. Je hebt het eigeel nodig om de vulling te kunnen maken, dit eigeel moet hard gekookt zijn. Zijn alle eieren hard gekookt, dan moeten deze eerst ‘schrikken’ onder koud en bovenal stromend water. Als dat gedaan is, is het belangrijk om de eieren even te laten liggen voordat je ze gaat pellen. Na het pellen kun je de eieren in de lengte doorsnijden en na het verwijderen van het eigeel op een schaal leggen. Het eigeel doe je in een bakje waar je de peper, het zout, de mayonaise en de Filet American aan toevoegt. Proef tussendoor nog even of de smaak van je vulling goed is en je kunt de eieren gaan vullen. Het vullen van de eieren kan op vele manieren. En zijn goede spuiten beschikbaar om het eigeel in het doorgesneden ei te spuiten, maar heb je dit niet dan kan dit ook erg sierlijk gedaan worden met een gewone vork. Om het geheel compleet te maken en voor de kleur (het uiterlijk wil ook wat) kun je ervoor kiezen om nog een beetje peterselie over de eieren te strooien. Zijn de eieren gevuld? Smakelijk eten!